Soubor testových otázek Radiokomunikační předpisy LRC

Soubor testových otázek Radiokomunikační předpisy LRC

Soubor testových otázek je pomůckou pro získání průkazu:

Všeobecný průkaz operátora námořní pohyblivé služby (LRC)

Otázky a správné odpovědi jsou zpracovány podle vyhlášky č. 157/2005 Sb., o náležitostech přihlášky ke zkoušce k prokázání odborné způsobilosti k obsluze vysílacích rádiových zařízení, o rozsahu znalostí potřebných pro jednotlivé druhy odborné způsobilosti, o způsobu provádění zkoušek, o druzích průkazů odborné způsobilosti a době jejich platnosti (dále jen „vyhláška“). Znění jednotlivých otázek (oznamovací nebo tázací uvozující text) a odpovídajících odpovědí je formulováno tak, aby umožňovalo jednoznačný výběr jedné správné odpovědi (uvedeno dále) ze tří nabízených možností (bude v příslušných zkušebních testech).

Zkoušky operátora LRC sestávají z této písemné části, dále ústní zkoušky a praktické zkoušky z anglického jazyka. Program pomáhá naučit se správné odpovědi pro první část písemné zkoušky, kerá se provádí na ČTÚ formou testu. Písemná část testů se skládá ze 3 oblastí a tento program připravuje první z nich, tj. radiokomunikační předpisy. Další dva programy pro LRC zkoušky najdete také u nás v obchodě Marine4U.cz.

Specifikace
Tato aplikace vám podle vámi zvoleného typu pokládá náhodně nebo sousledně otázky, které se vyskytují u zkoušek.

ČTÚ ve vyhlášce č. 157/2005 Sb., zveřejňuje pouze správné odpovědi, proto nesprávné si autoři museli vymýšlet tak, aby se zkoušený musel skutečně zamyslet, která odpověď je správná. Nesprávné odpovědi u reálného testu se ale proto mohou lišit. Správné odpovědi jsou ale totožné se zveřejněnými správnými odpovědi ve zmíněné vyhlášce.

Na konci nebo kdykoliv v průběhu testu máte možnost vyhodnotit svoje odpovědi a zjistit, jestli jste u této "virtuální" zkoušky prospěli. Poznámka: tvůrce programu neručí za vaše znalosti a nemůže garantovat úspěch při zkouškách. Složení zkoušek podléhá vyhláškám a více informací získáte na stránkách www.ctu.cz

Na zkoušky se můžete přihlásit pomocí formulářů dostupných zde:

Software je zasílán elektronicky emailem.

kod : BalicekprogramuLRC

Cena s DPH: 406 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2820 e-shop systém banan.cz