Garmin - Oregon 550t

Garmin - Oregon 550t

Turistická navigace s fotoaparátem

První turistická navigace s vestavěným 3,2 megapixelovým fotoaparátem se čtyřnásobným zoomem s automatickým přiřazením souřadnic k místu, kde byla pořízena. Následně vás vaše navigace či navigace vašich přátel či známých, kterým fotografii pošlete, dovede na stejné místo....a zážitek můžete zopakovat. Zabudovaný 3-osý kompas, na slunci čitelný dotykový displej a předinstalovaná turistická mapa Evropy v měřítku 1:100 000 spolu s fotoaparátem vás provedou každým vaším dobrodružstvím.

Díky vysoce citlivému GPS přijímači a zpřesňujícímu systému WAAS Oregon 550 určí Vaši polohu rychle a přesně, a to i v prostředí s nižší viditelností na nebe. V hustém lese, v údolí, mezi vysokými budovami – Oregon 550 je připraven Vám pomoci i zde a najít Vám cestu, kterou zrovna nejvíce potřebujete.

Oregon 550t je vybaven bezdrátovým rozhraním pro přenos dat mezi uživateli. Jednoduše si můžete prostřednictvím bezdrátové komunikace mezi přístroji Colorado, Oregon, Dakota předávat své uživatelské body, trasy, cesty, geocache. Bezdrátově lze připojit i snímač srdeční frekvence HRM a snímač rychlosti/kadence šlapání GSC 10.

Přístroj ve vybaven topografickou mapou Evropy a mapou Topo Czech. Mapa Topo Europa je digitální mapa s pokrytím 34 států Evropy. Mapa vychází z podkladů v měřítku 1:100 000. Mapa nepodporuje funkci autorouting.

kod : GA 010-00697-18

Cena s DPH: 15 172 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2820 e-shop systém banan.cz