Garmin - Oregon 400t

Garmin - Oregon 400t

Oregon 400t


Dotkněte se přírody s navigací Oregon 400t. Tato nová generace outdoorové odolné navigace se pohodlně vejde do ruky, i přes to má však velký dotykový displej. Dále u ní můžete najít předehranou základní mapu světa, vysoce citlivý GPS přijímač, barometrický výškoměr, elektronický kompas, slot pro microSD datové karty, prohlížeč obrázků a mnohem více. Dokonce i komunikaci mezi jednotkami, při kterých si můžete vyměnit trasy, body zájmu…

Oregon 400t Vám ukazuje cestu na dotykovém, 3D displeji, dobře čitelným i na přímém slunci. Velice jednoduché ovládání Vám umožňuje strávit více času venkovními aktivitami a méně času hledáním informací a zdlouhavým nastavováním. Oregon 400t je odolný proti nárazům, blátě, vlhkosti a vodě.

Oregon 400t přichází s předehranou topografickou mapou Evropy v měřítku 1:100 000.

S Oregonem 400t můžete sdílet Vaše body zájmu, cesty a geocaching body s dalším Oregonem nebo Coloradem. Nyní můžete poslat své oblíbené výlety Vašim přátelům. Sdílení dat je velice snadné – stačí dotknout se tlačítka „odes.“ pro přenesení Vašich dat a „přijmout“ pro jejich následné přijetí.

Oregon 400t podporuje Geocaching.com GPX soubory pro stahování geocaching bodů a detailů přímo do Vašeho přístroje. Tímto Vám odpadá ruční zadávání souřadnic nebo jejich tisk. Jednoduše stáhnete soubory GPX do Vašeho přístroje a můžete začít hledat poklady. Malý a lehký – Oregon je perfektním společníkem pro Vaše venkovní aktivity. Jinou možnost skýtá i hra Wherigo, kterou přístroj též podporuje.

Díky vysoce citlivému GPS přijímači a zpřesňujícímu systému WAAS Oregon 400t určí Vaši polohu rychle a přesně, a to i v prostředí s nižší viditelností na nebe. V hustém lese, v údolí, mezi vysokými budovami – Oregon 400t je připraven Vám pomoci i zde a najít Vám cestu, kterou zrovna nejvíce potřebujete.

Oregon 400t má zabudovaný elektronický kompas, který Vám poskytne informace o Vaší poloze i když jen stojíte, a jeho barometrický výškoměr nahrává změny v tlaku k určení Vaší přesné nadmořské výšky. Výškoměr lze použít i pro vykreslení průběhu barometrického tlaku např. během dne, což Vám pomůže v odhadu změn počasí.

Rozdíl oproti Oregonu 300 najdete na www.garmin.com, On the trail, kde vyberete přístroje k porovnání.


Přidání map

Pohodlně zastrčíte předehranou microSD kartu s mapou, kterou budete zrovna potřebovat. Silniční pro cestování s navigací křižovatku po křižovatce, turistickou pro pěší výlety, námořní pro rybaření nebo dovolenou na jachtě. BlueChart g2 Vision Vám zobrazí např. i reliéf dna nebo přístavy. Slot na microSD kartu je schován pod bateriemi, tedy ve voděodolné části.

Dalšími funkcemi Oregonu jsou např. stopky, kalkulačka, informace o Slunci a Měsíci, budík, kalendář. Nabízí široké možnosti práce s trasou.

kod : GA 010-00697-06

Cena s DPH: 12 834 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2820 e-shop systém banan.cz