Garmin - Colorado 300

Garmin - Colorado 300

Společnost Garmin oznamuje uvedení nové modelové řady ručních GPS přístrojů – COLORADO, která dále rozšiřuje nabídku oblíbených turistických přístrojů GPS značky Garmin. Tento univerzální a všestranný GPS navigační přístroj je vybaven odolným pogumovaných pouzdrem, vysokocitlivým GPS přijímačem a inovativním ovládacím prvkem - Rock "n Roller.

Pomocí unikátní technologie ovládání Rock"n Roller je přístroj řady Colorado plně ovladatelný jednou rukou pro dokonalý komfort při použití nejen v terénu. Přehledný displej s vysokým rozlišením a uhlopříčkou 76 mm poskytuje užívatelům jasné zobrazení detailů. Novinkou je zobrazení 3D modelu map pro dokonalou orientaci v terénu. Vybavení přístroje GPS Colorado 300 je dále rozšířeno o užitečné doplňky jako elektronický kompas, barometrický výškoměr, teplotní senzor a bezdrátové rozhraní pro sdílení získávaných údajů mezi uživateli. Doplňková výbava umožňuje připojení bezdrátových snímačů srdeční frekvence a rychlosti/kadence. Samozřejmostí je USB rozhraní společně s přikladaným USB kabelem pro připojení přístroje k PC.

Každý uživatel si může vzhled displeje přizpůsobit vlastním potřebám a nastavit jej do jednoho z 5 uživatelských profilů: automobilový, námořní, turistický, fitness a geocaching. Pogumovaný, nárazuvzdorný a voděodolný obal s elegantním metalickým vzhledem zaujme každého na první pohled.

Colorado 300 má vestavěnou celosvětovou základní mapu s digitálním modelem terénu (DMT,basemap) plus možnost dohrávat podrobné digitální mapy v prostředí Garmin MapSource. Dovozce značky Garmin do České republiky, společnost Picodas Praha, přidává do standardní dodávky přístroje Colorado 300 digitální turistickou mapu ČR - Topo Czech.

Přístroj obsahuje poprvé funkce pro příznivce geocachingu a hry Wherigo. Dále jsou v přístroji k dispozici různé doplňkové funkce - prohlížeč obrázků ve formátu JPEG, světový čas a dostupné časové zóny s grafickým zobrazením, převod jednotek, převod měn, kalkulačka, kalendář, stopky a další.

kod : GA 010-00622-32

Cena s DPH: 13 418 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2820 e-shop systém banan.cz