Potraviny na loď
|
Filtrování zboží - celkem zboží: 35 |
Porce: 2
Popis:
Velmi oblíbená krémová hrachová polévka potěší všechny mlsné jazýčky. Dříve se hrachová polévka vařila na Štědrý den jako sváteční jídlo. Dnes si ji můžete vychutnat i v létě jako lehké jídlo. Jako přílohu doporučujeme bílé pečivo. Polévku si můžete dochutit třeba anglickou slaninou nebo sušenými rajčaty.
Složení:
voda, hrách suchý (23%), slunečnicový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, cibule, česnek, sůl, majoránka, pepř.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Porce: 2
Popis:
Čočková polévka by neměla chybět při žádném novoročním stolování. Čočka bývá označována jako královna luštěnin, protože dodává tělu potřebné bílkoviny a minerální látky. Je vhodná pro vegetariány i diabetiky. Často se užívá jako jídlo podporující hubnutí.
Složení:
voda, čočka (23%), slunečnicový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, cibule, česnek, sůl, majoránka, pepř.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Porce: 2
Popis:
Vydatná bramborová polévka, kterou je možné podávat jako hlavní chod. Osvědčenou přílohou se stal krajíc chleba. Brambory zasytí díky vysokému obsahu sacharidů, chuť polévky dokresluje kořenová zelenina. Klasická bramboračka dnes patří mezi základní jídla tradiční české kuchyně.
Složení:
voda, brambory (8%), směs polévkové zeleniny (mrkev, hrášek, květák, brokolice, kapusta, kedlubna), rýžová mouka, kukuřičná mouka, slunečnicový olej, cibule, česnek, sůl, majoránka, pepř, kmín.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Porce: 2
Popis:
Polévka vhodná pro sychravé podzimní dny. Výborná chuť kysaného zelí a klobásy. Zelnou polévku je možné podávat i jako hlavní chod. Můžete ji sníst teplou i studenou.
Složení:
voda, zelí kysané (13%) (zelí bílé, voda, sůl, kmín), vepřová klobása 4% (vepřové maso 86%, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), smetana, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, slunečnicový olej, česnek, sůl, paprika mletá, pepř, bobkový list.
Informace pro alergiky:
smetana
300g
1 porce
Chutná kombinace na másle dušených zelených fazolových lusků v jemné smetanové omáčce s uvařeným vejcem. Vhodná i pro vegetariány.
NÁŠ TIP! Nejlépe chutná s vařeným bramborem.
Složení
fazolové lusky (50 %), vejce vařené 1 ks, smetana, máslo, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl kamenná.
Nutriční hodnoty na 100 g
|
261 |
|
62 |
|
5,3 g |
|
2,7 g |
|
6,0 g |
|
0,3 g |
|
3,6 g |
|
1,7 g |
|
0,61 g |
Snadná příprava:
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
-
Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
- Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
300g
1 porce
Pokrm je ideální pro milovníky ostrých jídel, kteří v omáčce ocení chuť sterilovaných okurek, kapie a feferonek. Základem jsou šťavnaté kousky vepřové kýty. Jako přílohu doporučujeme rýži.
Složení
vepřová kýta (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), kapie sterilovaná (červená paprika, voda, ocet, cukr, sůl, koření), okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný, sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, feferonky sterilované (feferonky, voda, ocet kvasný, sůl), řepkový olej, sůl kamenná, pepř.
Nutriční hodnoty na 100 g
|
332 |
|
79 |
|
2,7 g |
|
0,7 g |
|
7,0 g |
|
2,7 g |
|
7,7 g |
|
0,7 g |
|
0,67 g |
Snadná příprava:
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
-
Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
- Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
300g
1 porce
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
Složení
vepřová plec (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), paprika mletá, česnek, sůl kamenná, majoránka, kmín, pepř.
Nutriční hodnoty na 100 g
|
313 |
|
75 |
|
4,7 g |
|
1,0 g |
|
1,7 g |
|
1,0 g |
|
7,0 g |
|
0,3 g |
|
0,85 g |
Snadná příprava:
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
-
Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
- Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
Porce: 1
Popis:
Silný vývar z kuřecího masa s kořenovou zeleninou.
Připraveno podle zásad SCD.
Složení:
kuřecí vývar (voda, kuřecí maso a kosti, cibule, česnek, bobkový list, nové koření, pepř, sůl), směs zeleniny (mrkev, celer, petržel) (23 %), kuřecí maso (5%), sůl, pepř.
Informace pro alergiky:
celer
Porce: 2
Popis:
Sladkokyselá polévka s rajčatovou chutí, zahuštěná rýží.
Složení:
voda, rajský protlak (9%) (voda, rajčatový protlak, cukr, sůl), rýže (11%), rýžová mouka, kukuřičná mouka, cukr, sůl, petrželová nať, bobkový list.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Porce: 2
Popis:
Hustá polévka s vepřovými a hovězími dršťkami. Dochuceno česnekem, kmínem a majoránkou.
Složení:
voda, vepřové a hovězí žaludky (22%), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, paprika, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), česnek, pepř, kmín, majoránka.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Porce: 2
Popis:
Poctivá gulášová polévka rychle zasytí a zahřeje. Zapomeňte na instantní náhražky, vychutnejte si pravou chuť domácí gulášové polévky. Charakteristickou chuť ji dodává vynikající dušené hovězí maso, paprika, česnek a cibule.
Složení:
voda, brambory, hovězí maso přední, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, slunečnicový olej, česnek, sůl, majoránka, kmín, pepř.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Porce: 2
Popis:
Hustá polévka s kousky hovězího a vepřového masa, červené řepy, zelí, brambor a kořenové zeleniny.
Složení:
voda, hovězí maso přední, rajský protlak (voda, rajčatový protlak, cukr, sůl), zelí hlávkové, červená řepa sterilovaná (červená řepa, voda, ocet, cukr, sůl, aroma), vepřové maso (plec), smetana, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), brambory, cukr, cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), citron, sůl, paprika mletá, bobkový list.
Informace pro alergiky:
smetana, celer
Porce: 2
Popis:
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí vždy, když je to potřeba.
Složení:
hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti, cibule, česnek, bobkový list, nové koření, pepř, sůl), směs zeleniny (mrkev, celer, petržel) (23 %), hovězí maso (15 %), sůl kamenná, pepř.
Informace pro alergiky:
celer
Porce: 1
Popis:
Kousky dušeného jeleního masa na cibulovém základu, dochuceného rajským protlakem a jalovcem.
Složení:
jelení maso (33%), voda, cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, rajský protlak (voda, rajčatový protlak, cukr, sůl), sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), paprika, pepř, česnek, majoránka, jalovec.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Porce: 3
Popis:
Kousky z kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Uvařené maso vhodné k rychlé přípravě jídla. Stačí uvařit těstoviny a přidat zeleninu podle vlastní obliby.
Složení:
kuřecí stehenní maso bez kůže (99%), sůl.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Porce: 3
Popis:
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Můžete podávat i studené. Vhodné pro přípravu pomazánky na chleba. Stačí přidat nakrájenou cibuli a rozmazat na chleba.
Složení:
vepřová plec (99%), sůl.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zahuštěná mlékem a moukou a zjemněná smetanou. Jako přílohu doporučujeme těstoviny nebo bílé pečivo. Kuřecí maso na paprice je vděčné jídlo chatařů a chalupářů, neboť nevyžaduje ani náročnou přílohu a chutná všem.
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO - hotový pokrm sterilovaný vyrobeno bez přídavných konzervačních látek a barviv
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zahuštěná mlékem a moukou a zjemněná smetanou. Jako přílohu doporučujeme těstoviny nebo bílé pečivo. Kuřecí maso na paprice je vděčné jídlo chatařů a chalupářů, neboť nevyžaduje ani náročnou přílohu a chutná všem.
Složení: Kuřecí maso (21%), mléko, smetana, pitná voda, cibule, rostlinný olej, mouka pšeničná hladká, sůl, paprika mletá
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje lepek
Způsob přípravy: Obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut nebo pokrm přendejte do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě cca 3 minuty. Jídlo lze také ohřát ve vodní lázni cca 10 minut. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1 až 29 °C Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Minimální trvanlivost 12 měsíců.
A/ Výživové hodnoty |
na 100 g |
Bílkoviny |
8 g |
Energetická hodnota |
395 kJ |
Sacharidy |
4 g |
Tuky |
5 g |
Kousky kuřecího stehenního masa se špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem a dochucené rajským protlakem.
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO - hotový pokrm sterilovaný vyrobeno bez přídavných konzervačních látek a barviv
Kousky kuřecího stehenního masa se špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem a dochucené rajským protlakem.
Složení: kuřecí maso (21%), cibule, špek, mouka pšeničná, tvaroh, rajský protlak (rajčata, voda, cukr), slunečnicový olej, sůl, paprka, pepř
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje lepek
Způsob přípravy: Obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut nebo pokrm přendejte do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě cca 3 minuty. Jídlo lze také ohřát ve vodní lázni cca 10 minut.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1 až 29 °C Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost 12 měsíců.
A/ Výživové hodnoty |
na 100 g |
Bílkoviny |
12 g |
Energetická hodnota |
731 kJ |
Sacharidy |
7 g |
Tuky |
11 g |
Boloňské špagety se zpravidla připravují z toho, co dům dá. My jsme je pro vás připravili pouze z vybraných surovin, které vytváří jedinečnou chuť italské kuchyně. Opečené mleté maso je dochucené rajčatovou omáčkou s osmaženou cibulkou a decentně okořeněné oreganem.
| Výživová hodnota na 100g | 1 porci |
Energie |
333 kJ |
1016 kJ |
Tuky |
4,0 g |
12,2 g |
Bílkoviny |
3,7 g |
11,3 g |
Sacharidy |
7,2 g |
22,0 g |
Informace o produktu
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY
Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy
Počet porcí: 2
Obsah: maso 130 g, celkem 610 g
Složení: vepřové maso z plece (21 %), cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, lečo (rajčata, paprika, cibule), slunečnicový olej, rajský protlak (rajčata, cukr, sůl), sůl, pepř, oregáno
Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny
Země původu: Česká republika
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostré omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO - hotový pokrm sterilovaný vyrobeno bez přídavných konzervačních látek a barviv
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostré omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony
Složení: vepřové maso (10%), krůtí maso (10%), cibule, špek, žampiony, mouka pšeničná, slunečnicový olej, kapie sterilovaná (červená paprika, voda, ocet, cukr, sůl, koření), česneková pasta(česnek, sůl), feferonky sterilované (feferonky, voda, ocet, cukr, sůl), sůl, chilli, pepř
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje lepek
Způsob přípravy: Obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut nebo pokrm přendejte do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě cca 3 minuty. Jídlo lze také ohřát ve vodní lázni cca 10 minut. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1 až 29 °C Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Minimální trvanlivost 12 měsíců.
A/ Výživové hodnoty |
na 100 g |
Bílkoviny |
11 g |
Energetická hodnota |
727 kJ |
Sacharidy |
3 g |
Tuky |
13 g |
Porce: 3
Popis:
Plátky z krůtího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Tepelně upravené maso, které stačí ochutit podle vlastní chuti a podávat s přílohou. Pravá chuť krůtího masa udělá i z jednoduchého jídla delikatesu.
Složení:
krůtí stehenní maso bez kůže (99%), sůl.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce se směsí zeleniny, kukuřice a fazolí. Nízkokalorický pokrm vhodný pro redukční dietu. Dá se jíst i bez přílohy.
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO - hotový pokrm sterilovaný vyrobeno bez přídavných konzervačních látek a barviv PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ POTRAVINA
Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce se směsí zeleniny, kukuřice a fazolí. Složení: kuřecí maso stehenní (21%), voda pitná, cibule, fazole, mrkev, hrášek, kukuřice, rostlinný olej, mouka bezlepková ( kukuřičný škrob, rýžová mouka, sušené mléko, syrovátka, lupinová mouka.), sůl, pepř Informace pro alergiky: výrobek obsahuje alergen laktózu a lupinu Způsob přípravy: Obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut nebo pokrm přendejte do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě cca 3 minuty. Jídlo lze také ohřát tak, že vložíte sáček do horké vody na cca 10 minut.
A/ Výživové hodnoty |
na 100 gramů |
Bílkoviny |
9 g |
Energetická hodnota |
390 kJ |
Sacharidy |
8 g |
Tuky |
3 g |
Pokud máte rádi vepřové maso a kysané zelí, je pro vás segedínský guláš tou pravou volbou. Na rozdíl od známého maďarského guláše je segedínský připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.
| Výživová hodnota na 100g | 1 porci |
Energie |
599 kJ |
1.797 kJ |
Tuky |
10,3 g |
31 g |
Bílkoviny |
7 g |
21 g |
Sacharidy |
6 g |
18 g |
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU
Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy
Počet porcí: 2
Obsah: maso 130 g, celkem 610 g
Složení: vepřové maso (23 %), zelí kysané (zelí, voda, kmín, sůl), smetana, cibule, kukuřičná mouka, rýžová mouka, slunečnicový olej, sůl, paprika mletá, česnek, kmín
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje laktózu
Země původu: Česká republika
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.
Krůtí maso patří mezi nejoblíbenější recepty. Pokud k němu přidáme vynikající slaninu, vznikne dokonalá kombinace. Tohle prostě musíte zkusit.
| Výživová hodnota na 100g | 1 porci |
Energie |
502 kJ |
1531 kJ |
Tuky |
7,4 g |
22,6 g |
Bílkoviny |
8,2 g |
25,0 g |
Sacharidy |
5,2 g |
15,9 g |
Informace o produktu
POTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy
Počet porcí: 2
Obsah: maso 130 g, celkem 610 g
Složení: krůtí maso (21 %), slanina (5 %) (vepřový bok, sůl), pitná voda, cibule, kukuřičná mouka, rýžová mouka, slunečnicový olej, sůl, pepř
Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny
Země původu: Česká republika
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zahuštěné moukou a smetanou. Maso je měkké, omáčka je jemná a lahodná. Jídlo chutná i dětem. K tomuto jídlu se hodí všechny přílohy, včetně pečiva. Výborné na chatu, dovolenou i pro nečekané hosty.
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO - hotový pokrm sterilovaný vyrobeno bez přídavných konzervačních látek a barviv
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zahuštěné moukou a smetanou. Maso je měkké, omáčka je jemná a lahodná. Jídlo chutná i dětem. K tomuto jídlu se hodí všechny přílohy, včetně pečiva. Výborné na chatu, dovolenou i pro nečekané hosty.
Složení: Vepřová plec (21%), mléko, smetana, pitná voda, žampiony, rostlinný olej, pšeničná mouka hladká, sůl, kmín, pepř mletý
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje lepek
Způsob přípravy: Obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut nebo pokrm přendejte do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě cca 3 minuty. Jídlo lze také ohřát ve vodní lázni cca 10 minut. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1 až 29 °C Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Minimální trvanlivost 12 měsíců.
A/ Výživové hodnoty |
na 100 g |
Bílkoviny |
9 g |
Energetická hodnota |
747 kJ |
Sacharidy |
6 g |
Tuky |
13 g |
Porce: 3
Popis:
Kousky z jelení plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Zvěřina má řadu výhod, pro které ji mnozí labužníci vyhledávají. Maso má nezaměnitelnou chuť zvěřiny, vysoký obsah bílkovin a málo tuku. Zvěřina patří mezi dobře stravitelná masa.
Složení:
jelení maso (99%), sůl.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Porce: 2
Popis:
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli.
Složení:
vepřové koleno bez kosti (95%), česnek, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), kmín, pepř, chilli.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Libové plátky hovězího masa v sladkokyselé pikantní rajské omáčce. Jako příloha se hodí rýže, knedlík nebo těstoviny (bezlepkové).
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO - hotový pokrm sterilovaný vyrobeno bez přídavných konzervačních látek a barviv PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ POTRAVINA
Libové plátky hovězího masa v sladkokyselé pikantní rajské omáčce. Složení: hovězí maso přední (21%), pitná voda, rajčatový protlak (rajčata, voda, cukr), cibule, mrkev, mouka bezlepková (kukuřičný škrob, rýžová mouka, sušené mléko, syrovátka, lupinová mouka), rostlinný olej, cukr, celer, petržel, máslo, citron, sůl, koření Informace pro alergiky: výrobek obsahuje alergen laktózu, lupinu, celer Způsob přípravy: Obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut nebo pokrm přendejte do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě cca 3 minuty. Jídlo lze také ohřát ve vodní lázni cca 10 minut.
A/ Výživové hodnoty |
na 100 gramů |
Bílkoviny |
5 g |
Energetická hodnota |
505 kJ |
Sacharidy |
7 g |
Tuky |
9 g |
Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná moukou, dochucená česnekem, kečupem, majoránkou a pepřem. Jako přílohu lze doporučit houskový knedlík, těstoviny, rýži i chléb. Hovězí guláš je univerzální jídlo pro pobyty v přírodě, kde se dá ohřát i v kotlíku na ohni.
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO - hotový pokrm sterilovaný vyrobeno bez přídavných konzervačních látek a barviv
Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná moukou, dochucená česnekem, kečupem, majoránkou a pepřem. Jako přílohu lze doporučit houskový knedlík, těstoviny, rýži i chléb. Hovězí guláš je univerzální jídlo pro pobyty v přírodě, kde se dá ohřát i v kotlíku na ohni.
Složení: Hovězí maso přední (21%), pitná voda, cibule, rostlinný olej, pšeničná mouka hladká, rajčatový protlak (rajčata, voda, cukr), česnek, paprika mletá, sůl, kmín, pepř mletý, majoránka
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje lepek
Způsob přípravy: Obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut nebo pokrm přendejte do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě cca 3 minuty. Jídlo lze také ohřát ve vodní lázni cca 10 minut. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1 až 29 °C Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Minimální trvanlivost 12 měsíců.
A/ Výživové hodnoty |
na 100 g |
Bílkoviny |
5 g |
Energetická hodnota |
406 kJ |
Sacharidy |
4 g |
Tuky |
7 g |
Porce: 3
Popis:
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Maso ve vlastní šťávě je unikátní svojí univerzálností v použití. Maso je už tepelně upravené, tudíž ho můžete bez problémů okamžitě konzumovat.
Složení:
hovězí plec (99%), sůl.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
| |
|
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
|