Garmin - GPSMAP 3006C

Garmin - GPSMAP 3006C

Středně velký námořní mapový plotter s možností rozšíření o sonar a radar. GPSMAP 3006 dokáže komunikovat s externími součátmi systému vysokorychlostní komunikační sítí a kromě sonaru/radaru umožňuje propojit současně více displejů na lodi s možností sdílení map, sonarových nebo radarových dat mezi jednotlivými displeji. Praktickým využitím možností vysokorychlostní sítě je možnost umístění jednoho displeje (většího) do interiéru lodi a druhého (menšího) displeje na palubu.

Přístroj podporuje zobrazení podrobných námořních map edice BlueChart a BlueChart g2. Mapový plotter je možné rozšířit o sonar dokoupením sonarového modulu GSD 21/GSD 22 a radar dokoupením jednotky radaru (například GMR 18/GMR21). Přístroj je vybaven vysoce jasným barevným displejem o úhlopříčce 16 cm čitelným na přímém slunci, samozřejmostí je zvýšená odolnost proti vodě podle normy IEC 60529 IPX7 (odolává ponoření do hloubky 1 metru na dobu 30 min.).

GPSMAP 3006 je možné ovládat pomocí dálkového ovládání (není součástí ceny), přístroj má k dispozici video vstup a výstup (např. pro možnost připojení podvodní kamery nebo zobrazení informací z plotteru na větším LCD displeji).

Mapový plotter může být vestavěn do přístrojové desky nebo umístěn na vlastním stojánku (v ceně) s možností jednuduchého sejmutí v případě opuštění lodi nebo přenesení na palubu/do podpalubí. Přístroj využívá externí GPS antény.

Ovládání mapového plotteru GPSMAP 3006 je standardně k dispozici v českém jazyce.


Hlavní přednosti modelu GPSMAP 3006:

• podpora vysokorychlostní sítě

• kvalitní zpracování, vysoká životnost a odolnost

• ovládání v českém jazyce

• možnost připojení sonaru, radaru, video vstupu a výstupu

• přehledně dělené menu, intuitivní ovládání

• podrobná dokumentace v českém jazyce


Před zakoupením je dobré myslet na:

• v ceně přístroje nejsou obsaženy podrobné mapy a datová karta

• v případě rozšíření o sonar nebo radar je nutné tyto dokoupit samostatně

kod : GA 010-00348-00

Cena s DPH: 30 345 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2820 e-shop systém banan.cz