Garmin GPS 18x OEM

Garmin GPS 18x OEM

GPS 18x je OEM, vysoce citlivý GPS senzor k použití v automobilovém průmyslu a elektronických aplikacích, které vyžadují malý a vysoce přesný přijímač GPS.

Použití v malých prostorách

Tento vysoce citlivý, 12-paralelní kanálový přijímač GPS s podporou WAAS je k dispozici v sériových nebo USB 2.0 plnohodnotných verzích s CMOS a je dodáván s integrovanou magnetickou základnou. Puck-like přijímač je o průměru 2,4 "(6,1 cm) a váží jen několik uncí, což z něj činí ideální řešení pro aplikace, kde je nedostatek prostoru.

Zvolte typ připojení
GPS 18x je nabízen ve třech různých konfiguracích kabelů. Všechny 3 verze systému GPS 18x jsou vybaveny energeticky nezávislou pamětí pro ukládání konfiguračních informací, hodiny v reálném čase a výstupní údaje pro surové měření pro sofistikované zákaznické aplikace.

GPS 18x PC - má sériový konektor DB-9 s 12 V adaptérem; výstupní data jsou ve formátu NMEA 0183 (průmyslový standard) nebo ve vlastním formátu Garmin.
GPS 18x USB - má USB konektor typu A, kompatibilní s USB 2.0 a 1.1 plnou rychlostí; výstup dat pouze ve vlastním formátu společnosti Garmin.

GPS 18x LVC - má holý vodič pro připojení k nejrůznějším aplikacím; výstupní data jsou ve formátu NMEA 0183 (průmyslový standard) nebo ve vlastním formátu Garmin; poskytuje pulzně na sekundu výstup logické úrovně s náběžnou hranou zarovnanou do 1 mikrosekundy času UTC.
GPS 18x OEM je senzor GPS s vysokou citlivostí, který nahrazuje GPS 18 OEM.

kod :

Cena s DPH: 0 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2820 e-shop systém banan.cz