DJI Mini 3 Pro (DJI RC)

DJI Mini 3 Pro (DJI RC)

Nový dron od DJI řady Mini 3 Pro. Malý, výkonný a nejbezpečnější ve své třídě. V pořadí již III. generace populárních dronů DJI Mini váží méně než 249 g, disponuje velkým 1/1,3" senzorem a natáčí v rozlišení až 4K HDR video. Se standardní baterií nyní dosáhnete délky letu až 34 minut a s inteligentní letovou baterií Plus (volitelná, nutno dokoupit zvlášť) dobu letu prodloužíte dokonce až na 47 minut. Součástí sady je DJI RC - lehký dálkový ovladač s vestavěnou obrazovkou navrženou přímo pro DJI Mini 3 Pro. S předinstalovanou aplikací DJI Fly se můžete soustředit na létání a šetřit baterii svého telefonu.

rue Vertical Shooting. Můžete rychle přepínat mezi režimy na šířku a na výšku pouhým klepnutím. Přepracovaný gimbal kamery se otáčí o 90°, takže nemusíte dělat kompromisy v kvalitě obrazu. True Vertical Shooting vám poskytne detailní záběry, které jsou okamžitě připraveny pro sociální média.
FocusTrack. Najděte kreativní způsoby, jak sledovat zvolený objekt pomocí FocusTrack. Sada zahrnuje ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 a Point of Interest 3.0, tři výkonné nástroje pro vyprávění příběhů.
MasterShots. MasterShots mění hru pro každého začínajícího leteckého fotografa. Jednoduše vyberte objekt zájmu a Mini 3 Pro provede sekvenci profesionálních manévrů a následně vygeneruje krátké filmové video. Existuje dobrý důvod, proč je tato funkce u fanoušků oblíbená.
Timelapse. Zrychlete čas a pouhými několika klepnutími vytvořte nápadné časosběrné nebo hyperlapsové video. Zachyťte dopravu nebo valící se mraky a vneste do svých videí trochu dramatu.
QuickTransfer. Mini 3 Pro je okamžitě připraven ke sdílení vašich výtvorů a podporuje vysokorychlostní stahování Wi-Fi rychlostí až 30 Mb/s.
Panorama. Zachyťte rozlehlost jakékoli krajiny pomocí 180°, širokoúhlých, vertikálních a sférických panoramatických snímků.
Digital Zoom. Přibližte se k objektu svého zájmu pomocí 4× digitálního zoomu. To vám umožní zachytit scény, aniž byste někoho rušili, a prozkoumat záběry z dálky.


Paramatry
Dron DJI Mini 3 Pro - senzor 1/1,3“, 4K HDR video
Součástí setu je DJI RC - lehký dálkový ovladač
Kvalita videa 1080p / 30 fps na vzdálenost až 12 km
Nativní ISO / přímý výstup HDR záběrů
RAW fotografie s rozlišením 48 Mpx
Objektiv se světelností f/1,7
Délka letu až 34 min / s inteligentní baterií Plus až 47 min
3-osý gimbal, 360° systém vyhýbání se překážkám
Prodloužená životnost baterie
Funkce: True Vertical Shooting
Režim D-Cinelike Color a FocusTrack
Třísměrné snímání překážek
MasterShot a APAS 4.0
Podpora WiFi s rychlostí až 30 Mb/s
Létejte Mini, tvořte ve velkém
Méně než 249 g

kod : PS-4034590

Cena s DPH: 22 990 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2820 e-shop systém banan.cz