Gel na zipy a patentky

Gel na zipy a patentky

Gel na zipy a patentky (Snap & Zipper Lubricant)
Mazací prostředek na zámky, kovové i plastové západky, stiskací knoflíky („patentky“), zipy, těsnění apod. Chrání před korozí, zmenšuje oděr a tření, zabraňuje vytváření a uvolňuje solné usazeniny. Není toxický, neplesniví, nesmývá se. Vhodný pro použití na nejrůznějších materiálech včetně plastových a kovových. Jedna aplikace stačí na několik měsíců. Tepelná a funkční odolnost v rozmezí od -50 až do +340 °C.
NÁVOD K POUŽITÍ: Západky: zasuňte dovnitř aplikátor, a vytlačte malé množství mazadla na všechny kontaktní plochy. Několikrát otevřete a zavřete. Přebytečné mazadlo otřete. Zipy: zdrhovadlo uzavřete a naneste malé množství mazadla na střední část. Zip několikrát otevřete a zavřete, aby došlo k rovnoměrnému rozdělení mazadla. Přebytečné mazadlo setřete. Jedna aplikace stačí na několik měsíců, ošetřete znovu při prvních známkách zvýšeného tření nebo zakusování.
UPOZORNĚNÍ: V případě podráždění pokožky omyjte zasažené místo vodou a mýdlem. Při požití vyhledejte lékařskou pomoc. UDRŽUJTE MIMO DOSAH DĚTÍ!

kod : 89102

Cena s DPH: 748 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2820 e-shop systém banan.cz