GOPRO HERO 11 Black mini

GOPRO HERO 11 Black mini

GoPro HERO11 Black Mini poskytuje vysoký výkon i kvalitu obrazového záznamu videa, to vše v menším a kompaktnějším provedení. Obrazový snímač umí zachytit až 24,7 Mpx fotografie z videa, které lze nahrávat v rozlišení 5,3K/60p a 2,7K/240p. Digitální stabilizace HyperSmooth 5.0 zajišťuje, že všechny pořízené záběry zůstanou vysoce kvalitní. Součástí výbavy kamery je také technologie uzamčení horizontu, zajišťující správné seřazení vašich videí. Dvě sady skládacích montážních úchytů nabízí perfektní kompatibilitu montáže na helmy, rukojeti a celou řadu dalšího vybavení. Ovládání fotoaparátu je stejně snadné jako stisknutí spouště. Vestavěné funkce Wi-Fi a Bluetooth automaticky nahrávají vaše záběry a posílají zvýrazněná videa do vašich zařízení pro efektivní vytváření obsahu. Kamera je vodotěsná do 10 m bez nutnosti použití ochranného pouzdra. Součástí kamery HERO11 Black mini je integrovaná dobíjecí lithium-iontová baterie.

Vylepšené digitální funkce
Nový obrazový snímač rozšiřuje zorné pole pro přiblížení, oříznutí snímků, výměnu digitálních objektivů, úpravu poměrů stran a další možnosti. Vše navíc při zachování bohatých textur i ostrosti. HERO11 Black mini zachycuje video v kvalitě až 5,3K/60p. Vedle toho můžete nahrávat též 2,7K video při 240 snímkové frekvenci pro přehrávání až 8× zpomalených záběrů. Z 8:7 5.3K videa lze vytvořit 24,7 Mpx fotografie (4:3 5.3K video - 21.1 Mpx fotografie, 16:9 5.3K video - 15.8 Mpx fotografie).

Rozšířené možnosti využití
Vylepšený mód HyperSmooth disponuje funkcí Horizon Lock pro lepší stabilizaci při poměru stran 4:3. AutoBoost poskytuje maximální stabilizaci s minimálním oříznutím obrazu. HERO11 Black Mini má dvě sady skládacích montážních úchytů, jednu sadu na zadní straně fotoaparátu a jednu na spodní straně. Vyberte si mezi nízkoprofilovými držáky pro decentní vzhled na helmách nebo rukojetích a stativech.

Ovládání a bezdrátové připojení
Jednoduše stiskněte tlačítko spouště pro zapnutí fotoaparátu a zahájení záznamu. Přepněte na Pro Controls a upravte rozlišení, snímkovou frekvenci, digitální objektivy a kvalitu obrazu. Připojte svůj HERO11 Black Mini, když je připojen k vaší domácí Wi-Fi a automaticky nahrávejte své záběry do cloudu. Do telefonu se odešle zvýrazněné video, které lze upravovat pomocí hudby a efektů synchronizovaných s rytmem.

PARAMETRY
Rozlišení videa 5.3K 8:7 (5312x4648)
Snímková frekvence ve Full-HD videu 60p | 240
Rozlišení snímače (snímačů) v Mpx 24.7
Displej Monochromatický (stavový)
Voděodolnost bez podvodního pouzdra 10m
Časosběr
Snímková frekvence ve 4K videu 60p

kod : 4034971

Cena s DPH: 8 690 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2803 e-shop systém banan.cz