Čočková polévka by neměla chybět při žádném novoročním stolování. Čočka bývá označována jako královna luštěnin, protože dodává tělu potřebné bílkoviny a minerální látky. Je vhodná pro vegetariány i diabetiky. Často se užívá jako jídlo podporující hubnutí.
Kategorie
Marine4u.cz
Úvodem:
Karabina s úchytem pro zařízení: Colorado® serie Dakota® serie eTrex® 10, 20, 30 eTrex® Touch GPSMAP® 62 a 64 serie Oregon® serie Astro® 320 Approach® G3, G5 inReach
Next to Skin Slim Fit Regular Fit Volnější
Sleduje kontury těla
a poskytuje volnost pohybu
Přiléhavější střih, který dává siluetu, která
se stahuje přes tělo
Ani těsně padnoucí, ani příliš velké,
navrženy tak, aby byly univerzální a padly podle očekávání
střih uvolněného střihu s větším prostorem kolem těla.
Ideální pro vrstvení přes jiné kousky
XS Youth
( 40 - 50 kg) hrudnik 86 cm
S
( 50-60 kg), hrudnik 91 cm
M
( 60-70kg ), hrudnik 96 cm
L
( vice než 70kg), hrudnik 106 cm
XL
( více než 70kg), hrudník 116 cm
XXL
( více než 70kg), hrudník 126 cm
Pozor: Aqua Parka je záměrně předimenzovaná. Je navržena tak, aby byla dostatečně volná, abyste mohli při převlékání zatáhnout ruce dovnitř. Při nákupu Aqua Parka vycházejte z výběru velikosti podle velikosti hrudníku a výšky. Všechny metrické míry jsou v cm a byly zaokrouhleny na nejbližších 0,5 cm
Velikost rukavic se nejčastěji určuje podle šířky. Pro určení velikosti se doporučuje změřit dominantní ruku (např. pravou, pokud jste pravák), protože ta bude obvykle větší.
Pomocí metru omotejte metr kolem ruky těsně pod kloubem (nejširší místo) a sevřete ji v pěst.
Poprsí: Změřte si celý obvod hrudníku v nejširším místě, těsně pod podpaží.
Pas: Najděte horní část boků a změřte celý obvod kolem těla.
Boky: S chodidly u sebe, měřte kolem nejplnější části vašich boků.
Porce: 2 Hmotnost: 600g Popis: Složení: voda, čočka (23%), slunečnicový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, cibule, česnek, sůl, majoránka, pepř. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny
Porce: 2 Hmotnost: 600g Popis: Velmi oblíbená krémová hrachová polévka potěší všechny mlsné jazýčky. Dříve se hrachová polévka vařila na Štědrý den jako sváteční jídlo. Dnes si ji můžete vychutnat i v létě jako lehké jídlo. Jako přílohu doporučujeme bílé pečivo. Polévku si můžete dochutit třeba anglickou slaninou nebo sušenými rajčaty. Složení: voda, hrách suchý (23%), slunečnicový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, cibule, česnek, sůl, majoránka, pepř. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny
Porce: 2 Hmotnost: 600g Popis: Vydatná bramborová polévka, kterou je možné podávat jako hlavní chod. Osvědčenou přílohou se stal krajíc chleba. Brambory zasytí díky vysokému obsahu sacharidů, chuť polévky dokresluje kořenová zelenina. Klasická bramboračka dnes patří mezi základní jídla tradiční české kuchyně. Složení: voda, brambory (8%), směs polévkové zeleniny (mrkev, hrášek, květák, brokolice, kapusta, kedlubna), rýžová mouka, kukuřičná mouka, slunečnicový olej, cibule, česnek, sůl, majoránka, pepř, kmín. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny
Porce: 2 Hmotnost: 600g Popis: Polévka vhodná pro sychravé podzimní dny. Výborná chuť kysaného zelí a klobásy. Zelnou polévku je možné podávat i jako hlavní chod. Můžete ji sníst teplou i studenou. Složení: voda, zelí kysané (13%) (zelí bílé, voda, sůl, kmín), vepřová klobása 4% (vepřové maso 86%, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), smetana, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, slunečnicový olej, česnek, sůl, paprika mletá, pepř, bobkový list. Informace pro alergiky: smetana
300g 1 porce Chutná kombinace na másle dušených zelených fazolových lusků v jemné smetanové omáčce s uvařeným vejcem. Vhodná i pro vegetariány. NÁŠ TIP! Nejlépe chutná s vařeným bramborem. fazolové lusky (50 %), vejce vařené 1 ks, smetana, máslo, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl kamenná. Složení
Energetická hodnota kJ:
261
Energetická hodnota kcal:
62
Tuky:
5,3 g
Nasycené mastné kyseliny:
2,7 g
Sacharidy:
6,0 g
z toho cukry:
0,3 g
Bílkoviny:
3,6 g
Vláknina:
1,7 g
Sůl:
0,61 g
Snadná příprava:
Ohřát můžete několika způsoby
300g 1 porce Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. vepřová plec (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), paprika mletá, česnek, sůl kamenná, majoránka, kmín, pepř. Složení
Energetická hodnota kJ:
313
Energetická hodnota kcal:
75
Tuky:
4,7 g
Nasycené mastné kyseliny:
1,0 g
Sacharidy:
1,7 g
z toho cukry:
1,0 g
Bílkoviny:
7,0 g
Vláknina:
0,3 g
Sůl:
0,85 g
Snadná příprava:
Ohřát můžete několika způsoby
300g 1 porce Pokrm je ideální pro milovníky ostrých jídel, kteří v omáčce ocení chuť sterilovaných okurek, kapie a feferonek. Základem jsou šťavnaté kousky vepřové kýty. Jako přílohu doporučujeme rýži. vepřová kýta (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), kapie sterilovaná (červená paprika, voda, ocet, cukr, sůl, koření), okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný, sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, feferonky sterilované (feferonky, voda, ocet kvasný, sůl), řepkový olej, sůl kamenná, pepř. Složení
Energetická hodnota kJ:
332
Energetická hodnota kcal:
79
Tuky:
2,7 g
Nasycené mastné kyseliny:
0,7 g
Sacharidy:
7,0 g
z toho cukry:
2,7 g
Bílkoviny:
7,7 g
Vláknina:
0,7 g
Sůl:
0,67 g
Snadná příprava:
Ohřát můžete několika způsoby
Porce: 2 Hmotnost: 600g Popis: Sladkokyselá polévka s rajčatovou chutí, zahuštěná rýží. Složení: voda, rajský protlak (9%) (voda, rajčatový protlak, cukr, sůl), rýže (11%), rýžová mouka, kukuřičná mouka, cukr, sůl, petrželová nať, bobkový list. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny
Porce: 1 Hmotnost: 300g Popis: Silný vývar z kuřecího masa s kořenovou zeleninou. Připraveno podle zásad SCD. Složení: kuřecí vývar (voda, kuřecí maso a kosti, cibule, česnek, bobkový list, nové koření, pepř, sůl), směs zeleniny (mrkev, celer, petržel) (23 %), kuřecí maso (5%), sůl, pepř. Informace pro alergiky: celer