Salto Softshell Proof 250 ml - Inpregnační Sprej

Salto Softshell Proof 250 ml - Inpregnační Sprej

Salto Soft Shell Proof
Především u vysoce kvalitních funkčních elastických tkanin je nutné podporovat prodyšnost, snížit nové ušpinění na minimum a dokonale zajistit nejlepší možnou ochranu proti vlhkosti. Salto PROOF Soft Shell je High-Tech Nano intenzivní impregnace odpuzující vodu a nečistotu, určená pro všechny druhy tkanin jako soft shell, fleece a oděvů z elastických tkanin. Zachovává úplnou prodyšnost.

 

Salto je nová značka (na trhu od roku 2010 – jedná se o naši privátní značku) vyvinutá na základě nových znalostí a osvědčených technologií a zkušeností chemického průmyslu v oboru péče o sportovní materiály. Veškerá výroba a výzkum probíhá v Německu (Holmenkol). Salto je výrobce vysoce kvalitních pracích, impregnačních a osvěžujících prostředků pro outdoorové vybavení.
Díky použitým technologiím (NANO Tech., Lotus hybrid metrix, Hygiene effekt, Active dry) zachovává na technickém oblečení prodyšnost, voděodolnost a termoizolační vlastnosti. Vysoká účinnost produktů Salto zaručí nepromokavost obuvi nebo oblečení i v extrémních podmínkách.

Použité technologie

  • Nano Technologie
  • Lotus-Hybrid-Metrix
  • Hygiene Effekt

kod : 26121

Cena s DPH: 414 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2820 e-shop systém banan.cz