H Vector Navtex Antenna

H Vector Navtex Antenna

Konvenční antény Navtex reagují na elektrickou součást spojenou s rádiovým signálem navtex. Obvykle fungují dobře na moři, kde je elektrické rušení nízké, ale někdy mohou být přemoženy rušením, zejména když jsou v přístavu a jsou blízko pevnině.

Ve většině malých plavidel funguje elektrický systém jako účinné uzemnění antény, ale může být také zdrojem rušení přenášeného jiným elektrickým zařízením na palubě. Elektrické rušení může mít za následek špatný příjem, zejména v přístavu, kde je vysoká hladina okolního prostředí, nebo na moři, když se používá špatně tlumené elektrické zařízení.

Všesměrová anténa H-Vector není citlivá na elektrická pole, ale na magnetickou složku signálu navtex. V důsledku toho je méně citlivý na místně generované rušení a protože nepotřebuje uzemnění, není ovlivněn vedeným pozemním rušením, ať už v přístavu nebo na moři.

Výsledkem je, že za nepříznivých podmínek může anténa H-Vector přinést významné zlepšení příjmu navtex. Anténa ve tvaru houby je kompatibilní s Clipper navtex, řada 2 Target navtex a s enginem Navtex. Lze jej namontovat nad kokpit nebo na zábradlí montovanou pomocí vhodné základny antény se závitem.

Zákaznická recenze:

Jsem potěšen naší novou anténou. Náš Navtex, normálně ospalý v přístavu, propukl v život!

Někdo se mě nedávno zeptal – proč se obtěžovat s Navtexem? Moje odpověď byla jednoduchá. Loni se na tureckém pobřeží Egejského moře náhle zvedla vichřice. Vysílač Navtex v Izmiru vydal naléhavé varování před vichřicí mimo „normální hodiny“ a byla to jediná služba, která tak učinila! Například o této vichřici na PredictWind na naší WiFi nebylo nic.

Nyní jsem měl celý měsíc na lodi v Turecku a jsem ještě více potěšen než kdy předtím!

John E – plavba v Turecku

kod : HVEC

Cena s DPH: 4 050 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2810 e-shop systém banan.cz