SEATEC - Tvrdý antifouling / bílý / 2500ml

SEATEC - Tvrdý antifouling / bílý / 2500ml

SEATEC Sprint je prvotřídní proti hnilobě poskytuje nejvyšší ochranu pro váš člun ve všech vodách.Proti hnilobě je univerzálně použitelný pro jachty, Jollys, motorové lodě, jakož i na přívěsu a motorové čluny.
Díky své tvrdé pojivy SEATEC Sprint dokonale chrání lodě, které jsou často ponechány v suchu v přístavech a bahnitých se silnými slapovými změnami.
Kde ho použít:
Severní moře a Baltské moře, Atlantický oceán, Středozemní moře (s výjimkou bílé barvy). Může být použit pro GRP, dřevěných a ocelových lodí. Je-li použita s hliníkovými lodě je nutné před priming (min. 360 um) s Hempel Lightprimer / INTERNATIONAL Interprotect.
vlastnosti
Seatec Sprint je proti hnilobě nátěr na bázi akrylové pryskyřice s vysokým podílem sloučenin mědi, jakož i organické a biologicky aktivních látek. To dosáhne trvalého odstín kruhový objezd jeden týden po zalévání.
aplikace
Musí být rovnoměrně nanáší štětcem, válečkem nebo stříkací pistole (airless). Paint výnos kolem 13 m ² / l - 40 um. Doporučují se alespoň 2 nátěry. Suché na dotek po asi 4 hodiny. S jedním protihnilobních nátěr lodí může zůstat na břehu až 6 měsíců před zalévání lodi. Maximální ředění 3-5% s SEATEC ředidlem (prodává se samostatně)
Nejste oprávněni používat tyto antifoulings v Nizozemsku a Findland!
 
Používejte biocidy bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte etiketu a informace o přípravku.

kod : 66628

Cena s DPH: 3 046 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2820 e-shop systém banan.cz