BLIZZARD PRO Elektrické skládací kolo - modré

BLIZZARD PRO Elektrické skládací kolo - modré

Zpět ke skládacímu kolu, ale rychlostí blesku. Vydejte se na méně frekventovanou cestu s novým hliníkovým elektrokolem BLIZZARD PRO. Jako nová generace oblíbeného předchůdce BLIZZARD přichází s řadou nových funkcí, jako je o 18 % větší kapacita baterie a 4 intuitivní režimy podpory (Eco, Tour, Sport, Race) pro ještě větší dojezd a větší flexibilitu. Zjistěte, proč jsou skládací elektrokola nyní populární a jsou zde, aby zůstala!
S důrazem na detaily: Pevná LED světla včetně předního světla s intenzitou 15 luxů poskytují působivé, spolehlivé a jasné osvětlení. Praktický zámek rámu ABUS představuje rychlý a snadno použitelný způsob ochrany kola před krádeží. V několika snadných krocích se výkonné elektrokolo změní na 22 kg vážící příruční zavazadlo, které lze snadno uložit na loď a všechny ostatní dopravní prostředky. S dojezdem až 70 km a maximální rychlostí 25 km/h představuje BLIZZARD PRO udržitelnou mobilitu ve snadno použitelném balení. Stylový design a robustní skládací mechanismus kola BLIZZARD PRO na vás jistě zanechají trvalý dojem.

Vlastnosti
Dojezd přibližně 70-80 km.
Nábojový motor 250 W / 36 V, maximální rychlost 25 km/h.
Uzamykatelná a vyjímatelná baterie s kvalitními lithium-iontovými články Panasonic a kapacitou 461 Wh. Napětí 36 V / 12,8 Ah.
Třírychlostní nábojová převodovka Shimano NEXUS s roštovou brzdou.
Zesílené ráfky elektrokola s kvalitními komfortními pneumatikami 20 x 2,125 a zabudovanými odrazkami.
Nastavitelná, hydraulicky ovládaná přední vidlice, sedlo a výškově nastavitelná řídítka
Pevná zadní a přední světla, ovládaná přes displej, napájená z baterie
Špice z nerezové oceli
Robustní nosič zavazadel s popruhy a upínacím zařízením
Hmotnost s baterií 21,8 kg / bez baterie 19,8 kg
Dodávka včetně nabíječky 42 V / 2,0 A
Testováno podle EN 15194 / CE EN14764
Rozměry ve složeném stavu: (DxVxH) 100 x 80 x 50 cm
Max. Výška sedla: 90 cm


S novým cyklopočítačem máte všechny potřebné informace, jako je stav nabití baterie, rychlost a počítadlo kilometrů, vždy na dosah ruky. Díky intuitivnímu ovládání můžete rychle volit mezi různými úrovněmi podpory. Pomoc při tlačení a ovládání světel lze aktivovat palcem. Seatec Blizzard Pro má čtyři režimy podpory, které usnadňují a zpříjemňují šlapání v závislosti na typu jezdce a situaci. Různé režimy podpory si můžete vybrat prostřednictvím intuitivního cyklopočítače:

NULA Bez elektrické podpory
ECO Účinná elektrická podpora pro dlouhý dojezd
TOUR Vyvážená podpora pro dlouhé trasy
SPORT Výkonná podpora pro jízdu ve městě a v horách
RACE Maximální podpora pro rychlejší jízdu na kole

Paramatry cyklopočítače:
výpočet a zobrazení nejdůležitějších cyklistických údajů. Rychlost: Aktuální, průměrná a maximální rychlost. Výlet: vzdálenost výletu a celková vzdálenost jízdy na kole. Čas: doba trvání aktuální jízdy. Centrální ovládání: Pomocí cyklopočítače lze pohodlně ovládat osvětlení a obsluhovat vestavěný vestavěný elektromotor. Elektromotor zrychluje kolo na cca 6 km/h a poskytuje dodatečnou podporu, např. v kopcích.

V porovnání se svým předchůdcem je nový Blizzard Pro vybaven o 18 % větší kapacitou baterie. Baterie se skládá z kvalitních lithium-iontových článků Panasonic a má kapacitu 12,8 A při 36 V. V závislosti na režimu podpory má kolo dojezd až 80 km. Baterie podporuje jízdu až do rychlosti 25 km/h za asistence 250W motoru. Stav baterie snadno zkontrolujete prostřednictvím cyklopočítače nebo LED displeje na baterii. Držák baterie je vybaven zámkem, který chrání baterii před krádeží. Pro ochranu žádaného kola Seatec Blizzard Pro před krádeží je kolo vybaveno kvalitním zámkem rámu ABUS. V několika jednoduchých krocích můžete svůj Blizzard Pro rychle a účinně ochránit před nežádoucími uživateli. Zámek rámu ABUS zajišťuje kolo Seatec Blizzard Pro pomocí 8,5 mm silného zámku. Kryt, držák a nosné části zamykacího mechanismu jsou vyrobeny z tvrzené oceli.

Větší bezpečnost na silnici zajišťuje kvalitní, napevno namontované osvětlení. Díky použití nejnovější a nejúčinnější technologie LED jsou namontovaná přední a zadní světla prefektní pro bezpečný pohyb v provozu. Světlomety mají světelný výkon 15 luxů. Světla lze zapnout nebo vypnout prostřednictvím cyklopočítače.

Nové elektrokolo Seatec Blizzard Pro lze v několika jednoduchých krocích složit a zmenšit do prostorově úsporného balíčku. Nový a vylepšený skládací mechanismus je navíc vybaven systémem uzamčení, který zvyšuje bezpečnost a stabilitu při jízdě na kole.

kod : 2072

Cena s DPH: 45 680 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2820 e-shop systém banan.cz