Potraviny na loď
|
Filtrování zboží - celkem zboží: 35 |
300g
1 porce
Chutná kombinace na másle dušených zelených fazolových lusků v jemné smetanové omáčce s uvařeným vejcem. Vhodná i pro vegetariány.
NÁŠ TIP! Nejlépe chutná s vařeným bramborem.
Složení
fazolové lusky (50 %), vejce vařené 1 ks, smetana, máslo, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl kamenná.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ:
261
Energetická hodnota kcal:
62
Tuky:
5,3 g
Nasycené mastné kyseliny:
2,7 g
Sacharidy:
6,0 g
z toho cukry:
0,3 g
Bílkoviny:
3,6 g
Vláknina:
1,7 g
Sůl:
0,61 g
Snadná příprava:
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté. Porce: 2
Hmotnost:
600g
Popis:
Polévka vhodná pro sychravé podzimní dny. Výborná chuť kysaného zelí a klobásy. Zelnou polévku je možné podávat i jako hlavní chod. Můžete ji sníst teplou i studenou.
Složení:
voda, zelí kysané (13%) (zelí bílé, voda, sůl, kmín), vepřová klobása 4% (vepřové maso 86%, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), smetana, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, slunečnicový olej, česnek, sůl, paprika mletá, pepř, bobkový list.
Informace pro alergiky:
smetana Porce: 2
Popis:
Vydatná bramborová polévka, kterou je možné podávat jako hlavní chod. Osvědčenou přílohou se stal krajíc chleba. Brambory zasytí díky vysokému obsahu sacharidů, chuť polévky dokresluje kořenová zelenina. Klasická bramboračka dnes patří mezi základní jídla tradiční české kuchyně.
Složení:
voda, brambory (8%), směs polévkové zeleniny (mrkev, hrášek, květák, brokolice, kapusta, kedlubna), rýžová mouka, kukuřičná mouka, slunečnicový olej, cibule, česnek, sůl, majoránka, pepř, kmín.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Porce: 2
Hmotnost:
600g
Popis:
Velmi oblíbená krémová hrachová polévka potěší všechny mlsné jazýčky. Dříve se hrachová polévka vařila na Štědrý den jako sváteční jídlo. Dnes si ji můžete vychutnat i v létě jako lehké jídlo. Jako přílohu doporučujeme bílé pečivo. Polévku si můžete dochutit třeba anglickou slaninou nebo sušenými rajčaty.
Složení:
voda, hrách suchý (23%), slunečnicový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, cibule, česnek, sůl, majoránka, pepř.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny Porce: 2
Hmotnost:
600g
Popis:
Čočková polévka by neměla chybět při žádném novoročním stolování. Čočka bývá označována jako královna luštěnin, protože dodává tělu potřebné bílkoviny a minerální látky. Je vhodná pro vegetariány i diabetiky. Často se užívá jako jídlo podporující hubnutí.
Složení:
voda, čočka (23%), slunečnicový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, cibule, česnek, sůl, majoránka, pepř.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny | |
|
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
|